WPT Malta en WCOOP

20/09/2012

In mijn vorige blog schreef ik over een 1000 freezout die er aan zat te komen. Om dat even af te ronden: Die was erg leuk, ik heb veel punten kunnen verzamelen. En op de stone bubble verlies ik een monsterpot met KK tegen AA, klassieker kan niet hahaha. Dus een ervaring rijker en nog steeds met lege handen mocht ik me gaan verheugen op de WPT.

En die is de afgelopen dagen geweest. Aangezien jullie nog niet vernomen hebben dat ik op dag 3 mocht aantreden kunnen jullie inderdaad veilig concluderen dat ik dag 2 niet overleefd heb. Gelukkig dit keer niet gebubbled, deze eer was dit keer weggelegd voor mede-nedermaltees Koen Berendsen.

Wel lekker kunnen kaarten in ieder geval. Hier nog een actie foto van een gevaarlijke bluff die ik maakte:

Steef 01 WPT Watch

En later zowaar nog zelf het lot mogen beslechten van vriend Jorryt. Maargoed die had door vakkundig shortstacken op dag1 kunnen voorkomen dat hij zich voor de 3e keer in moest kopen dus hij was toch eigenlijk al de mentale winnaar :-)

Steef 0 WPT Steven Jorryt

Waar ik het ook eerder over gehad heb was de strand BBQ voor de verjaardagen van Hansy en Lianne. Ondanks de windkracht 6 toch een groot succes. En op deze foto kunnen jullie zien dat het feest officieel zelfs een full-moon-party was!

Steef 1 strandfeest

En vrij snel daarna was het dan ook gedaan met het mooie weer. De week erop hebben we hier de meest heftige storm gehad die ik hier in mijn 2.5 jaar gezien heb. Er is in 1 nacht meer water gevallen dan normaal in heel september bij elkaar. En ondanks dat Malta een eiland is en dus omgeven met water, kunnen ze al dit water wat uit de lucht komt toch niet helemaal goed baas. De volgende dag zijn we een rondje gaan rijden om de schade op te nemen. Er bleken tientallen auto’s beschadigd te zijn omdat ze meegesleurd waren door het wassende water. 1 auto had het zelfs zo bont gemaakt dat hij op een soortgenoot was gekropen. Je zal maar naar je werk willen die morgen hehe.

Maargoed, de oplettende kijker ziet hier dat een deel van het water ook wel goed terecht komt, namelijk… op mijn sinaasappelbomen! :-)

Steef 2 regen

En verder is er natuurlijk de WCOOP. De online wereldkampioenschappen poker. Ik heb er al weer veel toernooien van gespeeld. Veel sattelites gespeeld en gewonnen ook. Dit is fijn want dat houdt de variantie lekker laag. Mijn beste resultaat in de grote toernooien was een 18e plek van 10.000 deelnemers in een grote $100 freezout. Kan ik toch weer trots op zijn hahaha.

Waarschuwing: In poker-toernooien met 1000 of meer deelnemers zit veel variantie. Don’t try this at home. Wat jullie veel beter kunnen doen, is spelen op Everest Poker. De dagelijkse $100 freezout heeft meestal rond de 30 deelnemers. Dan haal je dus vaak de final table. Veel minder variantie dus, succes gegarandeerd! :-)

En verder blijf ik natuurlijk druk met veel studeren en gezond eten. Onze koelkast ziet er denk ik iets anders uit dan die van de gemiddelde poker speler. Ook nog wat bier in te vinden wat over was van de strand-BBQ maar verder vooral veel plantaardig spul.

Als je dat tijdens een potje online poker zonder al te veel werk wil nuttigen ziet het er ongeveer zo uit:

Steef 4 brainfood

En als Lianne er is kan die er met wat werk ook nog wat andere dingen van toveren:

Steef 5 juice<

Superlekker allemaal, en nog gezond ook!

Over Lianne gesproken. Die vindt het mooi om onze tijd op Malta te gebruiken om zoveel mogelijk Maltese meubeltjes en accessoires te verzamelen als mogelijk is. Er is niet onneindig ruimte, want het moet allemaal namelijk nog wel in de container passen als we hier ooit weer weggaan. Maargoed, dat zien we dan wel weer. Hier uit de categorie “Hoe fouter hoe beter” haar laatste aanwinst. Kunnen jullie meteen haar plakplaatjes nog eens bewonderen :-)

Steef 6 hoe fouter hoe beter

Comments on this entry are closed.

Previous post: Steven’s Pokertip: Mentaal

Next post: Steven’s pokertip: Mentaal