Dutch Open & MCOP_Steven van Zadelhoff’s blog

29/10/2012

Wat gaat de tijd toch snel. Tijdens mijn laatste update was ik nog volle bak aan het studeren en grinden op Malta. En nu zit ik al weer een paar dagen in de kou in Nederland. Wegrijden in je T-shirt en aankomen met je trui en jas aan is toch altijd even wennen.
Het eerste deel van dit uitstapje naar ons spreekwoordelijke kikkerlandje is al weer achter de rug. De afgelopen dagen heb ik in Rotterdam gezeten voor de Dutch Open. Ik zal jullie de handjes besparen, maar in ieder geval zal ik geen Nederlands poker Kampioen worden dit jaar hehe. Het niveau vond ik niet tegenvallen. Zal ook met de sattelites te maken hebben die nog gespeeld zijn. Ik heb het vermoeden dat ik in ieder geval niet op het veld achterlag…
En vandaag dus nog even terug gereden voor het 500 side event. Dat was nog een stuk sneller afgelopen dan het main event. In het eerste half uur 3 grote handen gespeeld. Die gingen alledrie verloren en zo stond ik na een half uur naar de pokerklok te kijken. Het aantal deelnemers stond op 54 en daarvan zei de klok dat er nog maar 53 in het toernooi zaten hmmm iemand moet het doen zullen we maar denken. Toch nog maar even doorstuderen haha.
Was wel erg gezellig om iedereen weer even te zien. Maargoed, gezellig doen hebben we volgende week in Amsterdam ook alle tijd voor. Dus ben ik maar snel terug naar de Betuwe gescheurd om online nog wat te kunnen verdienen. En dat lukte zowaar ook nog wel aardig, ik werd zojuist nog even netjes 2e in de 100 freezout op mijn eigen Everest Poker. Toch lekker zo’n zekerheidje ;p

De MCOP staan dus weer voor de deur, het 2e deel van deze trip. En gelukkig in omzet verreweg het meest belangrijke deel want dat betekent dat we nog wat leuke prijsjes kunnen pakken. Aan de voorbereiding zal het niet liggen dit keer. Of al dat harde werk zich afbetaald dat zullen we weer af moeten wachten. En ondanks dat de ene na de andere rechter ook doorkrijgt dat poker geen kansspel is… kunnen we ook niet ontkennen dat we geen pech willen zien volgende week in Amsterdam.
Ik heb er in ieder geval veel zin in. Mocht ik ietsje langer kunnen kaarten dan tijdens de Dutch Open, dan zal ik zeker wat updates doen op mijn Twitter!
En hier dan weer een foto uit de oude doos, om alvast in de MCOP-sfeer te komen. We hebben het hier over het jaar 2008… het is maar dat jullie het weten. Ben ik nog steeds zo gek? :-)

steven mcop 2008

Comments on this entry are closed.

Previous post: Steven’s pokertip Technisch

Next post: Life after de MCOP_Steven van Zadelhoff’s blog