Winnen op Everest en weer tijd voor de Dom Classics

22/01/2013

Ja ik noem het nog maar even de Dom Classics. Want ondanks de nieuwe naam (Utrecht Series of Poker) is het voor mij als huidig kampioen natuurlijk veel mooier om te oude naam te gebruiken.
Dan kan ik namelijk zeggen: I DID IT BEFORE SO I CAN DO IT AGAIN!

arrow split arrow

Ik ben er klaar voor, om mijn titel te verdedigen. Hard gewerkt weer afgelopen tijd. Ik heb mijzelf beloond voor dat harde werk door een nieuwe PC te kopen. Was hard nodig ook want als ik mijn oude PC aanzette dan hoorde ik bij aan de overkant bij Jorryt en Milly het aardbeving-alarm afgaan hahaha.
Zo’n nieuwe PC werkt dan wel weer zoveel fijner dat je toch meestal zegt: Had ik veel eerder moeten doen. En zo was het ook nu weer. Veel sneller, soepeler etc. Minder ergernis, minder foutmeldingen en meer belangrijke dingen. Daarnaast heb ik besloten dat het wel handig was om op financieel vlak te gaan samenwerken met een zogenaamde backer. Ik verkocht altijd al veel procenten maar dit is toch wel makkelijker. En op deze manier kan ik gewoon vol gas blijven geven en veel omzet maken. En de hoeveelheid omzet is samen met de kwaliteit van je omzet toch belangrijk om flink te verdienen. Die kwaliteit werk ik al erg hard voor, dus nu ook de omzet weer goed zit, is de weg naar succes vrij :-)
Nou had dat met backen niet direct veel te maken, maar ik sleepte deze week wel mooi even een paar overwinningen op Everest Poker in de wacht. Alsof het nog niet genoeg was om dinsdagavond de $3000 guaranteed te winnen, deed ik het vrolijk vrijdag nog een keer! Nou weet ik ook wel dat ik nu niet meteen moet stoppen met werken eeeh pokeren. Rentenieren is er nog niet bij, maar ik was er toch blij mee.

evp victory $3k 15-1

Al dat geld moesten we natuurlijk op een mooie manier besteden. Dus wilde Lianne wel even langs de plaatstelijke rommelmarkt om nog even op zoek te gaan naar wat zij ‘locale schatten’ noemt… Ik heb verder niet echt veel van mijn gading gevonden, maar ik kon het niet nalaten nog even een andere vaderlandse pokerspeler uit te beelden. Voor een plakplaatje, wie doe ik hier na!? :-)

kralen-steven

Op Malta verder alles prima. Het is altijd leuk om weer even in Nederland te zijn. Maar ik zal mijn zonnige Maltese lunchdates wel missen…

terras

Goed, deze week dus weer even live poker. Ik vlieg morgen voor het krieken van de dag naar Eindhoven. Dan met Dad’s Taxi een stukje naar het noorden. En dan kijken of ik al mijn nieuw opgedane pokerskills ook op een efficiente wijze kan vertalen naar het groene vilt. Dinsdag dus meteen de 300 second chance Utrechtse Poker Series. En richting het weekend lopen de buy-ins dan op met als klapstuk natuurlijk zaterdag het 2k main event…
Back to back, hoe vet zou dat zijn?! :-)

back_to_back_vigeland_park

Comments on this entry are closed.

Previous post: Het Praag Poker Festival

Next post: Ervaar SPEED POKER bij Everest!